Haberler

Akşemsettin Gemisi" İlk Seferini Gerçekleştirdi

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BUDO tarafından işletmeciliği yapılacak olan Orhangazi-İznik arasındaki gemi seferleri başladı.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BUDO tarafından işletmeciliği yapılacak olan Orhangazi- İznik arasındaki gemi seferleri başladı.

İznik tarafındaki iskelenin tamamlanmasının ardından Akşemsettin Gemisi ilk seferini gerçekleşti. Yolcu biletlerinin Çınar Restoran'da satıldığı Akşemsettin Gemisi ilk seferini sabah 10: 00'da başlattı. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, geminin ilk seferinde meclis üyeleri ile birlikte yolculuk etti. Gemi, İznik iskelesinde İznik Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından karşılandı.

Burada konuşma yapan Çağlayan, İznik'teki iskelenin de yapılması ile seferlerin başlatıldığını hatırlatarak, "Orhangazi ve İznik'in bir hayali gerçekleşmiş oldu. Tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun dedi. Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe'ye de teşekkür eden Neşet Çağlayan, İznik gölünün makus talihi bizim dönemimizle birlikte artık değişecek. Göl hak ettiği değere kavuşacak, bundan tüm halkımız da istifade etmiş olacak" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaştırma Daire Başkanlığı firması olan BUDO tarafından işletmeciliği yapılacak olan Akşemsettin Gemisi'nin ilk etapta haftada 4 gün karşılıklı sefer yapacağı belirtildi.

Kaynak: AA / Yerel

Neşet Çağlayan Orhangazi İznik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title