Haberler

Aksem'lere İlgi Artıyor

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adıyaman Kadın Sağlık ve Spor Eğitim Merkezi’ne (AKSEM) ilgi artıyor.

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adıyaman Kadın Sağlık ve Spor Eğitim Merkezi'ne (AKSEM) ilgi artıyor.

İki farklı mahallede hizmete açılan merkezlerde, binin üzerinde kadın yararlanıyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet eden Adıyaman Belediyesi'nin, Altınşehir ve Yenimahalle'de kadınlara yönelik ücretsiz açmış olduğu AKSEM'lerde; Aerobik, Pilates, Fitness, Step, branşlarında uzman bayan antrenörler nezaretinde ücretsiz eğitimler veriliyor. AKSEM'lerde kadınlara özel koşu bandı, stepper, yatay ve dikey bisiklet, masaj, pilates band, dumbell set gibi spor aletinin yanı sıra, pilates salonu, sauna, buhar odası, duşlar yer alıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Sosyal belediyecilik alanında görev yaptığımız süreçte birçok ilke imza attık. Bunlardan biride Adıyaman Kadın Sağlık ve Spor Eğitim Merkezleridir. Altınşehir ve Yenimahalle'de olmak üzere iki adet merkez açtık. Merkezlerimize kadınlar yoğun ilgi gösteriyor, ilk etapta binin üzerinde kayıt aldık. Bütün fedakarlığı ile ailenin temel taşı olan kadınlarımız, huzurlu, mutlu ve geleceğinden emin fertler yetiştirmek için olağanüstü gayret göstermektedirler. Dolaysıyla kadının olmadığı ya da ihmal edildiği toplumların sağlıklı olması, gelişme göstermesi mümkün değildir. Kadın Sağlık ve Spor Eğitim Merkezlerimiz haftanın altı günü alanında uzman antrenörlerimiz tarafından kadınlara ücretsiz eğitim vermektedir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Altınşehir Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title