Haberler

Akseki'ye Havuzlu Park Düzenlemesi

Akseki çarşı merkezi için hazırlanan "Havuzlu Park" projesinin yapımına başlandı.

Akseki çarşı merkezi için hazırlanan "Havuzlu Park" projesinin yapımına başlandı.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada Akseki genelinde gerçekleştirilen çalışmalarla yeni parkların yapımına devam ettiklerini söyledi.

Havuzlu park projesinin yapılacağı bölgenin atıl durumda olduğu ve bu proje ile ilçede olmayan su havuzunun görsel olarak çevreye estetik kazandıracağını belirten Uysal, "Daha öncesinde hazırladığımız projemizin yapımına başladık. Akseki'ye bu tarzda havuzlu parklar kazandırarak ilçemizi daha da güzelleştirmeyi planlıyoruz Çalışmalarımız daha güzel büyük projeler ile devam edecektir." diye konuştu.

Uysal, şöyle devam etti:

"İlçe merkezi ve mahallelere park yapımına müsait olabilecek alanlar tespit ediyoruz. Park yapım çalışmalarında öncelik olarak çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri oyun alanları oluşturuyoruz. Çalışmalar tamamlandığı zaman hem çocukların hem de yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendirmek için modern, ferah alanlar oluşturulmuş olacak."

Kaynak: AA / Güncel

İsmet Uysal Akseki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title