Haberler

Akseki Kaymakamı Nasır'dan Mahalle Ziyareti

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Pınarbaşı Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, Pınarbaşı Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Pınarbaşı Mahallesi'nde, köy konağı önündeki parkta mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Nasır, vatandaşların sorunlarını dinledi. Nasır, mahalle muhtarı Mustafa Altıntaş ile Akseki Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

İlçedeki tüm mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarının giderilmesini amaçladığını kaydeden Nasır, "Hizmet için buradayız. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyor ve çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bunun için vatandaşlarla bir araya geliyoruz." dedi.

Nasır, Pınarbaşı Mahallesi'nde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Köy Tavukçuluğunu Geliştirme Projesi kapsamında, Ali Gülcan'a verilen 100'er yarka cinsi yumurta tavuğu çiftliğini de gezdi. Gülcan, tavukların yumurtalarından elde ettiği gelir ile 200 tane daha tavuk aldığını ve tavukların günde ortalama 300 yumurta verdiğini söyledi.

Kaymakam Nasır ise Gülcan'ı tebrik ederek, projenin uygulamada başarılı olması dolayısıyla mutlu olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Altıntaş Akseki Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title