Haberler

Akseki'de Yollarda Bakım Çalışması Başlatıldı

Güncelleme:

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki'de Sinanhoca Kavşağı ile Kepez, Kepezbeleni ve Hocaköy Mahalleleri arasındaki 19 kilometrelik yolda bakım çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akseki'de Sinanhoca Kavşağı ile Kepez, Kepezbeleni ve Hocaköy mahalleleri arasındaki 19 kilometrelik yolda bakım çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akseki'de bozulan yolların stabilize çalışmalarının yapıldığını, menfez ve büzlerinin yenilendiğini bildirdi.

Sinanhoca Kavşağı ile Kepez, Kepezbeleni ve Hocaköy mahalleleri arasındaki 19 kilometrelik yolda bakım çalışması başlatıldığını belirten Özkan, 2015 yılında bu yolların asfaltlanacağını söyledi.

Akseki'deki mahalle yollarını sorunsuz hale getireceklerini ifade eden Özkan, "Yol bakım çalışmalarına öncelikli yerlere göre sırayla devam edeceğiz" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Akseki Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title