Haberler

Akseki'de Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitimi Toplantısı Yapıldı

Akseki ilçesinde "Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği" komisyonu toplantısı yapıldı.

Akseki ilçesinde "Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği" komisyonu toplantısı yapıldı.

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır başkanlığında Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıya, Cumhuriyet Savcısı Murat Avcı, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Dilek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Mithat Bağcı, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekili Mustafa Kondak, okul müdürleri, daire amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 2016-2017 eğitim öğretim yılında bugüne kadar yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler tartışıldı. Mesleki ve teknik alandaki kursların açılmasına yönelik önerilerin görüşüldüğü toplantıda yöreye uygun olan arıcılık, bağcılık, meyvecilik, kadınlara yönelik cenaze hizmetleri, bilgisayar kullanımı, model uçak yapımı, kadınlara yönelik dolgu oyuncak bebek yapımı, avcı eğitimi kursu, F klavye kursu yönünde tavsiye kararı alındı.

Kaymakam Nasır, vatandaşların talepleri doğrultusunda özellikle meslek kurslarına ağırlık verilmesini istedi.

Nasır, "İlçedeki resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme kapsamında yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi ve merkezler arasında iş birliği ve koordinasyon sağlanması, etkinliklerin birlikte planlanması ve uygulamaya konulması, hizmet tekrarı ve kaynak israfının önlenmesi ve verimliliğin arttırılması oldukça önemlidir." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Halk Eğitimi Merkezi Mustafa Dilek Akseki Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title