Haberler

Akseki Belediye Meclis Toplantısı

Akseki Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısında encümen ve komisyon üyelikleri seçimleri yapıldı.

Akseki Belediye Meclisi, Nisan ayı toplantısında encümen ve komisyon üyelikleri seçimleri yapıldı.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal başkanlığında, belediye binasında yapılan toplantıda, 2016 yılı faaliyet raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi.

Faaliyet raporu hakkında meclis üyelerine bilgi veren Belediye Başkanı Uysal, Göktepe kayak merkezinin imar planının hazırlandığını ve onaylanmak üzere bakanlığa gönderildiğini, projenin onaylanmasından sonra ihaleye çıkılacağını söyledi.

Merkez Hacıilyas Mahallesi ile Cevizli Mahallelerinde sokak düzenleme projelerinin de tamamlandığını belirten Uysal, "Cumhuriyet Meydanı meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı. Ayrıca, Rasih Kaplan parkı içerisinde bulunan ve Akseki mimarisini uygun şekilde yapılan kafe restoran tamamlanmak üzere. Burada Akseki'nin yöresel yemekleri yapılacak." dedi.

Toplantıda, encümen üyeliğine İbrahim Tellioğlu, Hakkı Uğur Göndoğdu, meclis zabıt katipliğine Tuğba Çalışkan Kurt, imar komisyonuna Mehmet Ali Erdoğan, Kazım Kara, Mehmet Uyar, Erdoğan Erdoğan ve Mehmet Tekin oy birliği ile seçildi.

Bütçe komisyonuna ise Mustafa Eroğlu, Mehmet Uyar, Mehmet Ali Erdoğan, Kazım Kara, Mehmet Tekin seçildi.

Kaynak: AA / Güncel

İsmet Uysal Göktepe Akseki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title