Haberler

Akseki Belediye Başkanı Uysal, Kuyucak'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, ilçe merkezine 50 kilometre uzaklıktaki Kuyucak Mahallesini ziyaret etti.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, ilçe merkezine 50 kilometre uzaklıktaki Kuyucak Mahallesini ziyaret etti.

Uysal, AK Parti Araban İlçe Başkanı Mehmet Özdilek ve belediye meclis üyeleriyle yaptığı ziyarette, Kuyucak Mahallesinde vatandaşlarla sohbet etti.

Halka hizmet için seçildiklerini ve bugüne kadar hizmet gitmeyen kırsaldaki yeni mahallelerin sorunlarının çözümü için tüm imkanları seferber edeceklerini anlatan Başkan Uysal, "26 yıldan beri belediyelik olan ve 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonra Büyükşehir Yasasına göre belediyesi kapanarak Akseki ilçesine bağlı mahalle olan Kuyucak Mahallemizle birlikte 47 yeni mahallemizin tüm sorunlarını çözerek yaşanılabilinir sorunsuz mahalleler haline getirileceğiz" dedi.

Uysal, Akseki Belediyesi ekiplerinin mahallelerde çöp toplama hizmeti vermeye başladığını, ilaçlamaların da Büyükşehir belediyesi tarafından yapıldığını bildirdi.

Haftanın iki günü mahalle gezileri yaptıklarını belirten Uysal, "Mahalle gezilerini vatandaşlarımıza yaptığımız çalışmaları anlatma, onların da istek ve şikayetlerini bize aktarmaları için çok önemli bir fırsat olarak görüyoruz" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Uysal İsmet Uysal Kuyucak Akseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title