Haberler

Akşehr Belediyesi'nden Ağaç Dikme Etkinilği

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, Dünya Engelliler Haftası’nda farkındalık yaratmak amacıyla yaşlı ve engellilerin katılımıyla ağaç dikme etkinliği düzenledi.

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, Dünya Engelliler Haftası'nda farkındalık yaratmak amacıyla yaşlı ve engellilerin katılımıyla ağaç dikme etkinliği düzenledi.

Akşehir Fatih Sultan Mehmet Cami civarında gerçekleştirilen etkinliğe seçim çalışmaları kapsamında Akşehir'de bulunan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu'nun yanı sıra Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Yiğit, Akşehir Nasreddin Hoca Huzurevi Müdürü Fahri Çavdar, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Akşehir Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Akşehir Nasreddin Hoca Huzurevi Sakinleri ile Özel Umut Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engelli ve yaşlı vatandaşlar katıldı. Yapılan etkinlikte çeşitli ağaç ve çiçek fidanları yaşlılarla birlikte dikilerek toprakla buluşturuldu.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya yaptığı açıklamada "Engelli vatandaşlarımızın hayattan kopmaması için bireyler olarak hepimizin üzerine düşen görevler vardır. Engelli insanlarımızı anlayabilmek, onlar için yaptıklarımız ve yapamadıklarımızı sorgulayabilmek açısından bu haftanın önemi çok büyüktür. Bu nedenle Dünya Engelliler Haftası'nda bir farkındalık oluşturmak amacıyla engelli vatandaşlarımız ve yaşlılarımızla birlikte böyle bir ağaç dikme etkinliği düzenledik. Bu etkinlikte bizimle olan AK Parti Konya Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu'na da teşekkür ediyorum" dedi.

Çiçek ve ağaç fidanlarının toprakla buluşturulmasının ardından etkinliğe katılan protokol üyeleri, engelli ve yaşlı vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engelliler Haftası Ak Parti Akşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title