Haberler

Akşehirspor Taraftar Grubundan Protokol Üyelerine Plaket

Akşehirspor Taraftar Grubu Başkanı Ali Aksoy ve baraberindeki heyet, Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, AK Parti İlçe Başkanlığı ve Akşehir Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Akşehirspor Taraftar Grubu Başkanı Ali Aksoy ve baraberindeki heyet, Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, AK Parti İlçe Başkanlığı ve Akşehir Belediyesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Pazar günü oynanan maçta kendilerini yalnız bırakmadığı için Başkan Akkaya'ya teşekkür eden Akşehirspor Taraftar Gurubu Başkanı Ali Aksoy, Akşehirspor'un Bal Ligi'ne yükselmesinde desteklerinden ötürü Başkan Akkaya'ya, Akşehir Kaymakamı Ali Dursun'a ve İlçe Emniyet Müdür Emin Kafalı'ya ve AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs'e bir de plaket sundu.

Akşehirspor'un Konya'daki maçta galip gelerek Bal Ligi'ne yükselmesinin Akşehir için büyük bir gurur ve sevinç kaynağı olduğuna vurgu yapan Başkan Akkaya, Akşehir Belediyesi olarak spora verecekleri desteğin imkanlar doğrultusunda süreceğini kaydetti. Başkan Akkaya, sporda galip gelmenin yanı sıra, Akşehirli gençlerin spora katılmasının ve kulüplerde Akşehir içinden ve altyapısından yetişmiş sporcuların bulunmasının daha önemli olduğuna vurgu yaptı. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Abdullah Bahadır Ali Aksoy Ak Parti Akşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title