Haberler

Akşehir Halk Eğitimi Merkezi, 2012 Yılını 10 Bin 560 Kursiyerle Tamamladı

Akşehir Halk Eğitimi Merkezi, 2012 yılında 426 kurs açtı ve açılan kurslara 4136 erkek, 6424 bayan olmak üzere toplam 10 bin 560 kursiyer katıldı.

Akşehir Halk Eğitimi Merkezi, 2012 yılında 426 kurs açtı ve açılan kurslara 4136 erkek, 6424 bayan olmak üzere toplam 10 bin 560 kursiyer katıldı.

Akşehir Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 2012 yılında sosyal kültürel ve mesleki alanlarda çeşitli kurslara kayıtlı 10 bin 560 kursiyere eğitim verildi.

2012 yılında el sanatları, kuaförlük, aşçılık, resim, bilgisayar, outocad çizim, web tasarım, bilgisayarlı muhasebe, sportif kurslar, diksiyon, kaynak, döküm, çeşitli müzik aletleri öğretimi, aerobik, plates, İngilizce, Arapça, arı yetiştiriciliği, kalorifer ateşçiliği, direksiyon öğreticiliği, emlak danışmanlığı, trikotaj, Türk Sanat Müziği, satranç, masa tenisi, ipek halı dokuma, hasta kabul işlemleri ve engelli bakım elemanı yetiştirme, olmak üzere pek çok alanda kurslar açıldı.

Özellikle el sanatları, nakış, mefruşat ve halı kurslarında sipariş usulü üretim yapıldığı ve üretilenlerin kursiyerlerce satışlarının yapılarak aile bütçesine katkı sağlandığı ve kursların katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildiği kurum yetkililerince belirtildi.

Muhabir: Bayram Uygun/Sayed Khodaberidi Sadat

Yayıncı: Murat Aslan - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Akşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title