Haberler

Akşehir'de "Eşeğe Binme" ve "En Güzel Gözlü Eşek" Yarışması

55. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında “Eşeğe Binme” ve “en güzel gözlü eşek” yarışmaları yapıldı.

55. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında "Eşeğe Binme" ve "en güzel gözlü eşek" yarışmaları yapıldı.

Akşehir Belediyesi tarafından 55'incisi düzenlenen "Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri" kapsamında "Eşeğe Binme" ve "En Güzel Gözlü Eşek" yarışmaları yapıldı.

Akşehir Avcılar ve Atıcılar İhtisas Federe Spor Derneği ve Akşehir Belediyesi'nce düzenlenen yarışmalara, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Akşehir Hasanpaşa İmaret Cami önündeki meydanda başlayan ve Nasreddin Hoca Türbesi önünde son bulan "Eşeğe Binme" yarışmasına 6 eşek katıldı.

Yarışmada İbrahim Arslan birinci, Mustafa Karakaya ikinci, Ali Arslan ise üçüncü oldu. "En Güzel Gözlü Eşek" yarışmasında ise jüri üyeleri, Mustafa Karakaya'nın 'Kadife' isimli eşeğini birinci seçti. Yarışmalarda dereceye girenlere para ödülü ve plaket verildi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Karakaya Nasreddin Hoca Akşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title