Haberler

Akşehir Belediyesi Personeli İftarda Buluştu

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, belediye çalışanlarıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Akşehir Aquapark Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Akkaya'nın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, memurlar ve işçiler katıldı. Önceki yıllardan farklı olarak taşeron işçi personel ile Akşehir Belediyesi'nden Konya Büyükşehir Belediyesi Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Müdürlüğü'ne geçen personelinde davet edildiği iftarda, personel arasındaki birlik, beraberlik ve kaynaşmanın artması sağlandı. İftar yemeği öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Akkaya, personelin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ederek hayırlı iftarlar diledi. İftar programında Akşehir Belediyesi Fasıl Grubu tarafından da ilahilerden ve Tasavvuf Musikisinden oluşan kısa bir dinleti sunuldu.

İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Başkan Akkaya, insanların kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanmasında Müslümanlığa bahşedilen en büyük nimetlerden olan Mübarek Ramazan Ayı'nda, belediye personeli ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Akkaya, "Çok şükür ki memleketimizde huzur içerisinde oruçlarımızı açıyoruz. Gazze'deki, Mısır'daki, Suriye'deki olaylarda Müslüman kardeşlerimizin yaşadıkları bizleri çok üzüyor ve aklımızdan hiç çıkmıyor. Allah inşallah onlara da bizim gibi huzur içerisinde oruçlarını tutmayı ve iftar etmelerini nasip etsin. Ben hepinize belediyemizde yaptığınız çalışmalardan ve Akşehir'imize verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepimize, ailelerimizle birlikte nice Ramazan aylarına ve bayramlara ulaşmayı nasip etsin" diye konuştu.

Başkan Akkaya'nın konuşmasının ardından dua edildi. Okunan ezan ile oruçlar açılıp iftar yapıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title