Haberler

Akşehir Belediyesi'nden Anneler Günü Etkinliği,

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, 10 Mayıs 2015 Pazar Günü kutlanan Anneler Günü münasebetiyle bir şiir dinletisi programı düzenledi.

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, 10 Mayıs 2015 Pazar Günü kutlanan Anneler Günü münasebetiyle bir şiir dinletisi programı düzenledi.

Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla Akşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Akşehir Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Programda 'Sol Yanım Acıyor Anne' şiiriyle ünlenen Şair Ayla Aydemir tarafından canlı müzik eşliğinde şiir dinletisi sunuldu. Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı beğeni toplayan program sonunda Kaymakam Sezgin ve Başkan Akkaya tarafından Şair Aydemir'e Nasreddin Hoca'nın tersine çalışan saati ile Akşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan bir set armağan edildi.

Program bitiminde kültür merkezi fuaye salonunda Yazar Ayla Aydemir hayranlarına şiir kitabını imzaladı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü Akşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title