Haberler

Aksaraylılar Derneği'nden Başkan Koçak'a Ziyaret

Ankara Aksaraylılar Dayanışma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı ziyaret etti.

Ankara Aksaraylılar Dayanışma ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak'ı ziyaret etti.

Ankara Aksaraylılar Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Kenan İleri, Kadın Kolları Başkanı Vahide Sağlam, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Makbule Doygun, Yönetim Kurulu Üyesi Alaeddin Doygun, Aksaray Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak'ı ziyaret etti. Aksaraylılar Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Kenan İleri, derneğin amacı hakkında bilgiler vererek, amaçlarının Ankara'da yaşayan Aksaraylılarla Aksaray halkını buluşturmak olduğunu kaydetti. 18 Nisan'da Ankara'da düzenleyecekleri organizasyon hakkında Ziraat Odası Başkanı Koçak'a bilgiler veren Kadın Kolları Başkanı Vahide Sağlam da, tüm Aksaraylıları düzenleyecekleri organizasyona davet etti. Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise, bu organizasyonun daha önce yapılması gerektiğini aktararak, Aksaraylıları kaynaştırmak için faydalı bir organizasyon olacağını belirtti. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek de bu tür organizasyonların her zaman yapılması gerektiğini kaydetti. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ziraat Mühendisleri Odası Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title