Haberler

Aksaray Ziraat Odası'ndan Vali Ataklı'ya Ziyaret

Aksaray’da Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Aksaray'da Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Şeref Ataklı'yı ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Emin Koçak ve yeni yönetim kurulunu tebrik ederek başarılar dileyen Vali Ataklı, iş birliği yaparak sorunların çözümü ve eksikliklerinin tamamlanması için gayret göstereceklerini söyledi. Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Vali Ataklı, Aksaray'ın potansiyellerinin etkili değerlendirilmesi, özellikle tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için hep beraber çalışacaklarını ifade etti.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve yönetim kurulu üyesi köy muhtarlarının, köy ziyaretlerinde sorunların dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi gayretlerinden duydukları memnuniyetlerini belirtmeleri üzerine açıklama yapan Vali Ataklı, yaptığı köy ziyaretlerinde tarım ve hayvancılığın, tarımsal üretimin nasıl olduğunu bölgesel anlamda hangi alanların daha da geliştirilebileceğini tespit ederek vatandaşların bu alanlarda neler beklediğini gördüklerini söyledi.

Vali Ataklı, "Köy gezilerini önemli görüyorum. Yapılacak işlerimiz için bize rehber oluyor. Çözülebilecek sorunlar bize ulaşmadığı zaman orda kalıyor. Köy ziyaretlerimizde bu sorunlar vatandaşlarımız tarafından iletildiğinde pratik çözüm imkanları ortaya çıkıyor. Yine büyük çapta bir şey gerekiyorsa onun hazırlıklarını yapıyoruz. Mesela bir yerde gölet yapılması lazım diyoruz. İmkanlar neyse ona bakıyoruz. Hayvancılık, meyvecilik gibi geliştirilecek konularla ilgili vatandaşlarımızın eğilimlerini görüyoruz. Birçok yerde sulama imkanları sağlandı. Ağaçören, Sarıyahşi tarafına arpa buğdaydan vazgeçin artık sebze meyve işine dönün diyoruz. Bizim potansiyellerimizi etkili şekilde değerlendirmemiz lazım. Çiftçilik ve hayvancılık yapmaya engelleyici unsurları olan yerlerin sorunların çözmek için yol arıyoruz" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şeref Ataklı Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title