Haberler

Aksaray Yenikent'e Vidanjör Aracı

Aksaray’ın Yenikent Belde Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü’ne yaptığı taleple beldeye yeni bir vidanjör aracı kazandırdı.

Aksaray'ın Yenikent Belde Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'ne yaptığı taleple beldeye yeni bir vidanjör aracı kazandırdı.

Belediye Başkanı Mehmet Akdere, yeni araç ile beldedeki vidanjör işlerinin kolaylıkla yapılabileceğini söyledi. Vidanjör aracının talepleri üzerine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından hibe olarak belediyeye verildiğini belirten Başkan Akdere, Yenikent'e hizmet için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi. Amaçlarının beldeyi en güzel ve en modern belde haline getirebilmek olduğunu belirten Başkan Akdere, yapılan tüm çalışmaları yakından takip ettiğini ve belde halkına en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalara devam edeceklerini söyledi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenikent Aksaray Akdere Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title