Haberler

Aksaray Valisi Ataklı'dan KOÇAŞ'a Ziyaret

Güncelleme:

Aksaray Valisi Ataklı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne bağlı KOÇAŞ Tarım İşletmesinde incelemelerde bulundu.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'ne bağlı KOÇAŞ Tarım İşletmesi'nde incelemelerde bulundu.

Ataklı, burada yaptığı konuşmada, 25 bin dekar arazi üzerinde kurulu KOÇAŞ Tarım İşletmesi'nin hayvancılığın yanında tohumluk amaçlı yonca, buğday, arpa, korunga ve fiğ üretimleri yaptığını belirtti.

Aksaray'da ve bölge illerdeki çiftçilerin modern üretim teknikleri ile süt hayvancılığı konularında KOÇAŞ Tarım İşletmesinden yararlanabileceğini ifade eden Ataklı, şunları kaydetti:

"Örnek bir tarım işletmesi olan KOÇAŞ Tarım İşletmesi çiftçilerimize yol göstermektedir. KOÇAŞ Tarım İşletmesi modern tarım teknikleri ile toprağın işlenmesi, ürün ekimi ve yetiştirilmesi, süt sığırcılığı ile en yüksek verim için hayvanlarda bakım, beslenme gibi çalışmaların en iyi şekilde yapıldığı bir yer. Bu bakımda işletme Aksaray'da ve bölgemizde önemli hizmetler sunmaktadır."

Konuşmanın ardından, KOÇAŞ Tarım İşletme Müdürü Abdurrahim Orbay, Vali Ataklı'ya işletmenin genel durumu, bitkisel üretim ve hayvancılık faaliyetleri hakkında bilgi verdi. - Aksaray

Kaynak: AA / Yerel

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Şeref Ataklı Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title