Haberler

Aksaray - Mısır Yüklü Kamyonda, Esrar ve Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Mısır yüklü kamyonda, esrar ve kaçak sigara ele geçirildiAKSARAY'da polis tarafından yapılan operasyonla durdurulan mısır yüklü kamyonda, mısırların altında 114 kilo esrar ve 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Mısır yüklü kamyonda, esrar ve kaçak sigara ele geçirildi

AKSARAY'da polis tarafından yapılan operasyonla durdurulan mısır yüklü kamyonda, mısırların altında 114 kilo esrar ve 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Doğu Anadolu bölgesinden batıdaki illere sigara ve uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisini aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, sevkiyatı gerçekleştiren 57 yaşındaki Ebuzeyd E. yönetimindeki 47 AV 898 plakalı kamyonu bugün sabah saatlerinde Aksaray- Adana karayolu kent merkezinde durdurdu. Kamyon, mısırın boşaltılması için buğday pazarına getirildi. Ardından kamyonda yüklü mısır boşaltıldı ve zula bölümünde 110 kilo kubar, 4 kilo toz esrar ve 100 bin pakette kaçak sigara ele geçirildi. Sürücü Ebuzeyd de, ele geçirilen esrar ve sigaraların kendisine ait olduğunu ve İstanbul'da satacağını ileri sürdü.

Sürücü Ebuzeyd, gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.

(

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title