Haberler

'Dur' İhtarına Uymadı, Aracıyla Görev Başındaki Komisere Çarptı

Güncelleme:

Aksaray'da polisin 'dur' ihtarına uymayan araç, önce ekip otosuna, ardından da görev başındaki komiser Gürsoy Yalvaç'a çarpıp kaçtı.

Aksaray'da polisin 'dur' ihtarına uymayan araç, önce ekip otosuna, ardından da görev başındaki komiser Gürsoy Yalvaç'a çarpıp kaçtı. Yaralanan Yalvaç, hastanede tedaviye alındı.

ŞÜPHELİ OTOMOBİLİ DURDURMAK İSTEDİLER

Olay, akşam saatlerinde Ebulfeyz Elçibey Caddesi Tiyatro Kavşağı'nda meydana geldi. Uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüphe üzerine daha önce de tanıdıkları 32 yaşındaki Emrah T. yönetimindeki otomobili durdurmak istedi.

EKİP OTOSUNA VE GÖREV BAŞINDAKİ KOMİSERE ÇARPTI

Ancak Emrah T., dur ihtarına uymadı, aracını ekiplerin üzerine sürdü. Önce ekip otosuna, ardından da görev başındaki komiser Gürsoy Yalvaç'a çarpan Emrah T. kaçtı.

YARALI KOMİSERİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Yalvaç, meslektaşları tarafından olay yerine çağırılan ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kolundan ve bacağından yaralanan Yalvaç'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis, Emrah T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Aksaray Yalvaç 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title