Haberler

Aksaray'da Traktör Kullanıcılarına Eğitim

Aksaray’da hasat öncesi güvenlik önlemi çalışmaları yapan emniyet, jandarma ve tarım ekipleri, köy köy gezerek traktör kullanıcılarına yönelik eğitim verdi.

Aksaray'da hasat öncesi güvenlik önlemi çalışmaları yapan emniyet, jandarma ve tarım ekipleri, köy köy gezerek traktör kullanıcılarına yönelik eğitim verdi.

İçişleri Bakanlığı'nın "Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Projesi" kapsamında 2014 yılı Nisan, Mayıs ayı içerinde Aksaray'ın köy ve kasabalarında İl Jandarma Komutanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından traktör kullanıcılarına yönelik eğitim verildi. Sultanhanı, Yapılcan, Kutlu, Yenikent, İncesu gibi birçok köy ve beldeyi gezen ekipler, toplam 331 traktör kullanıcısına trafik kuralları, güvenli sürüş teknikleri, traktörlerin sebep olduğu kazalar ve bu kazaların nasıl önleneceği konusunda geniş kapsamlı eğitim verildi. 2014 yılı Aralık ayı sonuna kadar devam edecek olan eğitim faaliyetleri bölge bölge devam edecek. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title