Haberler

Aksaray'da Toplu Nikah Töreni Gerçekleştirildi

Aksaray’da maddi imkansızlıklar nedeniyle resmi nikah kıydıramayan çiftler için belediye tarafından toplu nikah töreni yapıldı.

Aksaray'da maddi imkansızlıklar nedeniyle resmi nikah kıydıramayan çiftler için belediye tarafından toplu nikah töreni yapıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Kılıçaslan Nikah Salonunda gerçekleştirilen toplu nikah törenine Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez, oda başkanları ve protokol mensuplarının eşleri katıldı. 8 yıllık evli Yasin Ozan ve Adalet Altınkaynak çiftinin nikah şahitliğini Aksaray Valisi Şeref Ataklı ve eşi Adile Ataklı yaparken, yine 5 yıllık evli Reis Çıtak ve Fadimana Yıldız çiftinin nikah şahitliğini ise Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın eşi Hasibe Yazgı yaptı. Aksaray Belediyesi'nin yapmış olduğu toplu nikah töreniyle resmi nikahı olmadan yaşayan beş ailenin evliliği resmileşti. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şeref Ataklı Aksaray Koçaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title