Haberler

Aksaray'da Silahlı Saldırı Sonucu Kaçırılan 11 Yaşındaki Çocuk Aranıyor (2)

BABASI: KAÇIRANLAR BENDEN BİRŞEY İSTEMEDİ Aksaray'da silahlı kişilerce oğlu 11 yaşındaki Egemen Samet'i kaçıranların 4 kişi olduğunu söyleyen akaryakıt istasyonu sahibi Galip Dinç, saldırganların maskeli olduklarını söyledi.

BABASI: KAÇIRANLAR BENDEN BİRŞEY İSTEMEDİ Aksaray'da silahlı kişilerce oğlu 11 yaşındaki Egemen Samet'i kaçıranların 4 kişi olduğunu söyleyen akaryakıt istasyonu sahibi Galip Dinç, saldırganların maskeli olduklarını söyledi. Dinç, "Ben akaryakıt istasyonunda değildim. Maskeli 4 kişi gelmiş, bir çalışanımızı ayağından vurduktan sonra çocuğumu alıp kaçmışlar. Kaçıranlar benden bir şey istemedi, fidye istemediler, para istemediler. Oğlumu geri getirsinler. Ne istiyorlarsa vereyim, ne gerekiyorsa yaparım, çocuğumu sağ salim getirsinler. Çocuğumu görenler en yakın karakola bildirsinler, kim görürse Allah rızası için yardım etsinler" dedi. ACILI ANNE, CUMHURBAŞKANI'NDAN YARDIM İSTEDİ Egemen Samet'in annesi Gülfidan Dinç, bir an önce oğlunun bulunmasını istedi. Gülfidan Dinç, "Oğlumdan halen haber yok. Her gelen yetkili kişi oğlumu bulacaklarını söylüyor ama saatler geçti, oğlumdan bir iz yok. Ne olursunuz oğlumu bulun. Asker, polis, arama köpekleriyle her yeri arayıp oğlumu bulsun. Benim oğlumun kimseye zararı yoktu. Egemen gel ne olur ? Anneciğim, korkuyorsun biliyorum, anneciğim seni bulacağım" dedi. 5 ve 14 yaşında iki oğlu daha olan anne Gülfidan Dinç, "Oğlum bir an önce bulunsun. Burası küçücük bir yer, oğlumun bulunması gecikirse ben kendimi yakarım. Şüphelendiğimiz kimse de yok. Kimse oğlumu kaçıracak kadar vicdansız olamaz" diye konuştu.i. Güvenlik güçleri kaçırılan Egemen Samet Dinç'in bulunması için çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title