Haberler

Aksaray'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

Aksaray Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

Aksaray Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

Polis evinde düzenlenen iftar programına Aksaray Valisi Şeref Ataklı, Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Vali Yardımcısı Tolga Polat, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ, şehit yakınları ile gaziler ve aileleri katıldı. İftar sonunda bir konuşma yapan Aksaray Valisi Şeref Ataklı, şehit yakınları, gaziler ve aileleri ile hep beraber olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Şehit yakınları ve gaziler ile ailelerine hayırlı Ramazanlar dileyen Vali Ataklı, "Allah şehitlerimize rahmet etsin, mekanlarını cennet eylesin, ailelerine sağlıklı ömürler versin. Allah hep bir arada olmayı bizlere nasip etsin" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksaray Valiliği Şeref Ataklı Tolga Polat Kemerkaya Yerel Haberler

title