Haberler

Aksaray'da Özel Bir Okulun Yemekhanesi Mühürlendi

Aksaray'da ruhsata aykırı olduğu gerekçesiyle özel bir okulun yemekhanesi mühürlendi, kantininin yıkımı gerçekleştirildi.

Aksaray'da ruhsata aykırı olduğu gerekçesiyle özel bir okulun yemekhanesi mühürlendi, kantininin yıkımı gerçekleştirildi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberindeki belediye ekipleriyle, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yakın olduğu belirtilen özel bir okulun bahçesinde ruhsata aykırı yapılan kantinin yıkımını ve aynı okulun ruhsatta sığınak olarak geçen ancak yemekhane olarak kullanılan bodrum katının mühürlenme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yazgı ve beraberindekiler, daha sonra aynı gruba ait okulun lise binasına geçti. Burada da ruhsatta sığınak olarak geçen ancak yemekhane olarak kullanılan bodrum katı mühürlendi. Okul yönetimi, yıkım ve mühürleme çalışmalarının gerçekleştiği sırada Belediye Başkanı Yazgı ve gazetecilere tepki gösterdi.

Bu arada, olay yerinde bulunan polis ekipleri, güvenlik önlemi aldı.

"Mahalleye ait yerleri, okula dahil etmişler"

Belediye Başkanı Yazgı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Paralel Yapı'nın okullarının ve yurtlarının usulsüz işlerine yönelik çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Söz konusu özel kolejin ruhsata aykırı olarak yapılan kantin binasının yıkımıyla ilgili bir çalışma yaptıklarını ifade eden Yazgı, şunları kaydetti:

"Bundan sonra da okulun bazı yerlerinin mühürlenmesi gerekiyor. Belediye olarak Paralel Yapı'yla mücadele noktasında üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Bu okullarda 'terörist' yetiştiriyorlar. Teröre hizmet ettiklerinin farkında bile değiller. Bu üzücü. Bu okullara çocuklarınızı göndermeyin, bir an önce alın. Az önce sizler de gördünüz, bir sürü hakarete uğradık. Ancak biz görevimizi sonuna kadar yapacağız. Bizler belirli bir süre verdiğimiz halde düzenleme yapmadıkları için buraları mühürledik. Mahallenin parkı olarak kullanılan yerleri etrafını çevirerek okula dahil etmişler. Bununla ilgili çalışmalarımızı da yapacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Haluk Şahin Yazgı Aksaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title