Haberler

Aksaray'da İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Aksaray’da 2016 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Vali Şeref Ataklı Başkanlığında gerçekleştirildi.

Aksaray'da 2016 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Vali Şeref Ataklı Başkanlığında gerçekleştirildi.

Halk Sağlığı Müdürlüğü Toplantı Salonundaki 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısına İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile yatırımcı Kamu Kurumlarının Bölge ve İl Müdürleri katıldı.

Vali Şeref Ataklı, toplantıda yaptığı konuşmasında 2016 yılı 1. dönem değerlendirmelerini yapmak üzere buluştuklarını belirterek, "Aksaray 2016 yatırım programında proje bedellerinin toplamı 1 milyar 482 milyon 682 bin TL olup 222 proje yer alıyor. Bu projelerin önceki yıllar harcamalarının toplamı ise 753 milyon 503 bin TL ve 2016 yılı ödenekleri 232 milyon 781 bin TL olarak hesaplanmıştır. 1 Ocak- 31 Mart tarihleri arasındaki dönem itibariyle bu projelere 22 milyon 665 bin TL harcanarak, yıl ödeneklerinin toplamını yüzde 10 nakli, ortama da yüzde 29 'da fiziki gerçekleşme sağlanmıştır. Toplam 222 projeden 20'si tamamlanırken, 94'üne henüz başlanmamıştır.108'i ise devam eden projelerdir" dedi.

Toplantı daha sonra yatırımcı Kamu Kurumlarının Bölge ve İl Müdürleri tarafından Aksaray'da devam eden yatırımlarla ilgili bilgi vermeleri, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili konuların görüşülmesi ile devam etti. Toplantıya katılan İlçe ve Belde Belediye Başkanları ilçe ve Beldelerindeki yatırımlar ve eksikliklerle ilgili koordinasyon kurulunu bilgilendirerek yapılması gerekenlerle ilgili taleplerini ilettiler. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şeref Ataklı Aksaray Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title