Haberler

Aksaray'da Günebakan Sertifika Töreni Yapıldı

Aksaray Belediyesince başlatılan Günebakan Projesi'nin sertifika töreni yapıldı.

Aksaray Belediyesince başlatılan Günebakan Projesi'nin sertifika töreni yapıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bir otelde düzenlenen törende, halkın daha temiz ve güvenli gıda tüketmesi, aynı zamanda işletmelerin hijyen kalitesini yakalaması için işyerlerine "Günebakan" sertifikası verdiklerini söyledi.

Projelerin sistemli bir şekilde çalıştığını aktaran Yazgı, şunları kaydetti.

"Sertifikadaki asıl amacımız bu logoyu gördüğünüz zaman şunu bir kere kesinlikle bilmenizi istiyorum. Burada tesisin sunumu, yemeklerin lezzeti ve hijyeniği açısından dört dörtlük bir işletmede olduğunuzu ve gönül rahatlığı ile hizmet alabileceğinizin göstergesidir. Bizim bu proje kapsamında 38 kriterimiz var. Bu 38 kriteri yüz üzerinden puanlıyoruz."

Otel Sahibi Osman Altuntaş ise belediyeye bu hizmetinden dolayı teşekkür ederek, "Belediye Başkanımız gerçekten güzel çalışmalar yapıyor. Tabii bu çalışmaların takibi ve denetimlerinin yapılmasını istiyoruz. Aksaray'ımıza hayırlı olsun. Aksaray için çok güzel bir şey. Biz de elimizden gelen gayretleri göstereceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Otel sahibi Altuntaş'a sertifikası verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Günebakan Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title