Haberler

Aksaray'da Engellilere Ücretsiz Otopark

Aksaray'da aracı bulunan engelli vatandaşların 2 saat süreyle ücretsiz otoparklardan yararlanabilecekleri bildirildi.

Aksaray'da aracı bulunan engelli vatandaşların 2 saat süreyle ücretsiz otoparklardan yararlanabilecekleri bildirildi.

Aksaray Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, engelli vatandaşlara önem veren ve hayatlarını kolaylaştırmak için büyük çaba sarf eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın talimatıyla, aracı olan engelli vatandaşlara büyük bir jest yapıldığı belirtildi.

Şehrin muhtelif yerlerinde faaliyet gösteren ücretli otoparklarda engelli sürücülere 2 saat ücretsiz araç park etme hakkının tanındığı belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Bu uygulama ile Aksaray genelinde her 20 araçta bir engelli otopark tahsis edilmiş oldu. Engelli araç plakası bulunan engelli sürücüler, Aksaray Belediyesi'nin kendilerine sağladığı imkan sayesinde, ücretli otopark alanlarına ücretsiz olarak 2 saat süreyle araçlarını park yapabilecekler. Başkan Yazgı ve ekibinin engelli vatandaşlara yönelik yaptığı bu hizmet sadece engelliler tarafından değil, diğer vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı." - Aksaray

Kaynak: AA / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title