Haberler

Aksaray'da Engelli Çocuklara Bisiklet Dağıtılacak

Aksaray’da İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında ‘Fiziksel Aktivitenin Arttırılması’ işbirliği protokolü imzalandı.

Aksaray'da İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasında 'Fiziksel Aktivitenin Arttırılması' işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında engelli çocuklara bisiklet dağıtımı yapılacak.

Türkiye sağlıklı beslenme ve hareketli hayat programı kapsamında çocukların fiziksel aktivite düzeninin arttırılmasını sağlamak amacıyla Aksaray İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan engelli çocuklara bisiklet dağıtımı yapılacak. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrail Aktürk ile birlikte protokol imzalayan İl Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Ahmet Bakan, "Çocuk ve gençlerimizin sağlıklı ve mutlu olması bizler için çok önemli. Sağlıklı birer yetişkin olmaları için ve kronik hastalıklardan uzak büyümeleri için düzenli fiziksel aktivite yapmaları gerekmektedir. Bu anlamda Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan engelli çocuklarımıza 37 adet bisiklet dağıtımı yapacağız" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title