Haberler

Aksaray'da AK Parti Adaylarını Tanıttı

AK Parti Aksaray İl Teşkilatı, 1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde milletvekillerini kamuoyuna tanıttı.

AK Parti Aksaray İl Teşkilatı, 1 Kasım'da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde milletvekillerini kamuoyuna tanıttı.

Kültür Merkezi'ndeki tanıtım toplantı, şehitler ve Aksaray'daki kazalarda hayatlarını kaybedenler için Kur'anı Kerim okunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından AK Parti Aksaray İl Teşkilatının faaliyetleri konulu sinevizyon gösterisi izlendi. AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, Milletvekili adayları İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti ile Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı sahneye davet edilerek programa katılanları selamladı.

"MUHALEFETİN BLOK HESABI MAYA TUTMADI"

AK Parti Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, 1 Kasım'da yapılacak seçimler için "kutlu davanın kutlu yolcularıyız" diyen Başkan Karatay, "Aşık Veysel'in dediği gibi, 'Bizim davamız insanlık davasıdır'. 7 Haziran seçimlerinden önce de dediğimiz gibi, 1 Kasım seçimleri içinde söylüyoruz. 1 Kasım bizim için dirilişin tarihi olacak. 2002 yılı öncesinde olduğu gibi yeni bir aşkla yola çıkıyoruz. Hizmet için teşkilatımızda olan veya olmayan her neferin aşkla hizmet için çalışmasını istiyorum. AK Parti yenilenmiş kadrosu ile tek başına iktidara gelecektir" dedi.

7 Haziran'dan sonra muhalefeti koalisyon kurmak için masaya oturtamadıkları söyleyen AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay, "Ancak AK Parti kadroları bu milleti koalisyonsuz koymamak için hükümetsiz koymadı. Sorumluluktan kaçanlar var. Sorumluluk almayanlar, sorumluluk almaktan kaçanlar kaça bildiği kadar kaçsınlar, AK Parti kadroları buradadır" şeklinde konuştu.

Başkan Karatay, "AK Parti 7 Haziran da yüzde 41 oy aldı. AK Partiden sonra oy alan 2. ve 3. partini de aldığı oy oranı ancak AK partinin aldığı oy kadar olabildi. Seçim döneminde birbirine bir gram laf söylemeyen muhalefet kendi kendisine yüzde 60 bloktan bahsetti. Ancak onların bahsettiği yüzde 60'lık blok, maya tutmadı. Bu memleket koalisyona muhtaç değil. Allah bizimledir. Milletimiz bizimledir. Tek tek evleri gezeceğiz. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Millet için devlet için AK Partiyi yeniden tek başına iktidara getireceğiz" ifadeleri kullandı.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ"

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının önemine değinerek, "Belediye hizmetlerinin devamı ve hızlı yapılması için tek başına iktidar olması şarttır. Bunu geride bıraktığımız 2,5 ayda çok iyi gördük. Aksaray'da 3 milletvekilliği kazanmak için gece gündüz çalışacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekili adayları da birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Adaylar, Türkiye'nin geleceği için AK Parti'nin tek başına iktidar olması gerektiğini söyledi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Ak Parti Karatay Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title