Haberler

Aksaray'da 25 Bin Kişi Mustafa Ceceli ile Coştu

32. Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivalinin 9. gününde kent meydanında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı.

32. Uluslararası Aksaray Ihlara Kültür Turizm ve Sanat Festivalinin 9. gününde kent meydanında ünlü sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, her konserde olduğu gibi Ceceli konserinde de protokol geleneğine ortadan kaldırarak, ailesi ile birlikte halkın içerisinde izledi. Herkesin heyecanla beklediği ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, alkışlar eşliğinde sahneye çıktı. Söylediği birbirinden güzel şarkılarla meydanı dolduran 25 bin kişiyi coşturdu. Ceceli, Aksaray'da olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek üçüncü kez Aksaray'da sahne aldığını ve her gelişinde talebin daha da arttığını belirterek, Aksaray halkına teşekkür etti. Ceceli kendisini izlemeye gelen engelli hayranları ile yakından ilgilenerek el ele tutuşup onlarla birlikte şarkı söyledi. Sahne şovu ve başarılı performansıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Ceceli, şarkıların yanı sıra sahnede çaldığı enstrümanlarla da hayranlarından büyük alkış topladı. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli seslendirdiği şarkılarla Aksaray halkına unutulmaz bir konser verirdi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ünlü sanatçı Ceceli'ye Aksaray halkı adına teşekkür etti ve günün anısına Teşekkür plaketi verdi. Program, havai fişek gösterileriyle sona erdi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Mustafa Ceceli Aksaray Ihlara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title