Haberler

Aksaray Belediye Başkanı Yazgı'ya Ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı, AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı, AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Yazgı, makamındaki ziyarette, 30 Mart yerel seçimlerinde merkez ilçe yönetimiyle birlikte verimli ve güzel bir çalışmayı yürüttüklerini aktardı.

Kendisinin de belediye başkanı olmadan önce merkez ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Yazgı, "Merkez ilçe başkanım ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden dolayı çok memnun oldum. Aksaray'a inşallah hep birlikte hizmet edeceğiz. Ben hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gizlenci ise Yazgı'nın Aksaray için başarılı çalışmalar yapacağına olan güveninin tam olduğunu belirterek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. - Aksaray

Kaynak: AA / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title