Haberler

Aksaray Barosu Rektör Yusuf Şahin'i Ziyaret Etti

Güncelleme:

Aksaray Barosu, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray Baro Başkanı Avukat Levent Bozkurt, Baro Başkan Yardımcısı Avukat Ahmet Ramazan Yiğidim ve Baro Saymanı Avukat Murat Korkmaz, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Yusuf Şahin ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi iken Rektör Yardımcısı olarak atanan Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz'ı tebrik eden Başkan Bozkurt, "Aksaray Üniversitenin ilimize ve bölgemize farkındalık kazandırdığı, gerek ekonomik olarak gerekse de sosyal ve kültürel olarak ilimizin gelişmesine katkıda bulunduğu yadsınamaz bir gerçektir. Bu doğrultuda üniversitemizin yönetimine yeni atanan sayın Şahin ve sayın Yılmaz'ın emeklerini esirgemeyeceklerine inancımız tamdır. Aksaray Üniversitede yapılan çalışmaları takdir ile karşılıyor, Aksaray Barosu olarak kurumlar arasında ileriye dönük projelerde her zaman işbirliğine hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi

Aksaray Üniversitenin gelişimini her geçen gün daha da artıracağını belirten Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksaray Barosu Başkanı Avukat Levent Bozkurt'a ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksaray Üniversitesi Levent Bozkurt Murat Yılmaz Yusuf Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title