Haberler

Aksaray Barışmaya Ikna Edemediği Nikahsız Birlikte Yaşadığı Kadını Öldürdü

Aksaray'da 47 yaşındaki Ahmet Yazıcı, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle evi terk eden ve babasının evine yerleşen nikahsız birlikte yaşadığı 26 yaşındaki Seher Yaşar'ı iddiaya göre barışmaya ve eve dönmeye ikna edemeyince balkonda tabanca ile vurarak öldürdü.

Aksaray'da 47 yaşındaki Ahmet Yazıcı, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle evi terk eden ve babasının evine yerleşen nikahsız birlikte yaşadığı 26 yaşındaki Seher Yaşar'ı iddiaya göre barışmaya ve eve dönmeye ikna edemeyince balkonda tabanca ile vurarak öldürdü. Olay, Hasas Mahallesi 6645 Sokak 5 Numaralı 2 katlı apartmanın meydana geldi. Sivas'ta nikahsız olarak birlikte yaşayan 47 yaşındaki Ahmet Yazıcı ile 26 yaşındaki Seher Yaşar, arasında bir süre önce şiddetli geçimsizlik başladı. Bunun üzerine Seher Yaşar memleketi Aksaray'a baba evine yerleşti. 3 gün önce de Ahmet Yazıcı evden ayrılan Seher Yaşar ile barışmak ve eve götürmek için Aksaray'a geldi. Seher Yaşar'ı babasının evinde ziyaret eden Ahmet Yazıcı, 2 gün boyunca ikna etmeye çalıştı. Ancak başarılı olamadı. Bugün öğle saatlerinde yeniden barışmak için Seher Yaşar'ın baba evine giden Yazıcı, kendisi eve alınmayınca konuşmak için birinci kat balkonuna çağırdı. Yaşar'ı ikna etmeye çalışan Yazıcı iddiaya göre başarılı olamayınca tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki ruhsatsız tabancayı çıkaran Ahmet Yazıcı, balkondaki Seher Yaşar'a 3 el ateş etti. Yaşar kanlar içerisinde kalırken, Yazıcı ise olay yerinden kaçtı. Komşularının ve üst katta bulunan ailesinin silah sesini duyarak olayı fark etmesi üzerine durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, 112 Acil Yardım ekipleri de yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Seher Yaşar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından bölgede çalışma başlatan polis, kaçan Ahmet Yazıcı'yı elindeki suç aleti tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Yazıcı Aksaray Sivas 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title