Haberler

Aksaray'a Kadın Koordinasyon Merkezi Oluşturulacak

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray halkına sosyal belediyecilik anlamında en güzel şekilde hizmet vermenin gayretinde olurken, Başkanın eşi Hasibe Yazgı’da ihtiyaç sahibi insanlara hizmet veren Kadın Koordinasyon Merkezi’nin Aksaray’da oluşturulması için büyük çaba sarf ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray halkına sosyal belediyecilik anlamında en güzel şekilde hizmet vermenin gayretinde olurken, Başkanın eşi Hasibe Yazgı'da ihtiyaç sahibi insanlara hizmet veren Kadın Koordinasyon Merkezi'nin Aksaray'da oluşturulması için büyük çaba sarf ediyor.

Başkan Yazgı'nın eşi Hasibe Yazgı, İstanbul Kadın Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yazgı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Eşi Özleyiş Topbaş ve Emine Akal ile birlikte Kadın Koordinasyon Merkezinde bir araya gelerek, merkezin faaliyetlerini yerinde görerek bilgi aldı. Kadın Koordinasyon Merkezi'nin Aksaray'da da kurulmasıyla birlikte Yardım edenle yardıma muhtaç olan arasında köprü oluşturulacağını belirten Hasibe Yazgı, hayırsever vatandaşların desteği ile ihtiyaç sahibi insanlara yardım yapacak olan koordinasyon merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yazgı, "Aksaray'da Kadın Koordinasyon Merkezi'nin kurulmasıyla ihtiyaç sahipleri aileler için bir danışma hattı oluşturulacak. Müracaat şahsen de olsa bir referans aracılığı ile de olsa gezici ekip sistemi ile aileler bizzat yerinde ziyaret edilip tespit edilecek. Yapılan tespit neticesinde ailenin yardım edilmeye uygun kriterlerde olması durumunda ekiplerimiz yardımı ailelere ulaştıracak" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı İstanbul Aksaray Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title