Haberler

Aksaray 2. Kariyer ve İstihdam Günü Gerçekleşti

Güncelleme:

İşveren ve iş arayanları bir araya getiren "Aksaray Kariyer ve İstihdam Günü" etkinliğine, İl Protokol Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi, Aksaray Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞ-KUR, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliğinde Aksaray Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Aksaray Kariyer ve İstihdam Günü" etkinliğine İl Protokol Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, öğrenciler ve işverenler de katıldı.

Protokol üyeleriyle birlikte işveren firmaların açtığı stantları gezen Valimiz Sayın Selami ALTINOK ve diğer protokol üyeleri programda yaptıkları konuşmada Aksaray'da; sanayide, tarımda, hayvancılıkta, turizm ve hizmet sektöründe hızlı bir ilerleme olduğunu kaydettiler.

Günümüzde herkesten daha farklı ve daha önde olmanın, kaliteli bir üniversite de kaliteli bir eğitim almanın büyük önem taşıdığını vurgulayan Vali Selami ALTINOK, bunları başardığımız takdirde arzu ettiklerimizi gerçekleştirilebileceğimizi ve ara eleman olarak çalışmaktan kurtulacağımızı belirtti. Programa katılan öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan Valimiz Sayın Selami ALTINOK, daha özgür, medeni, demokratik, vatandaşın kendi hakkını hukukunu savunduğu bir Türkiye'nin oluştuğuna dikkat çekti. Globalleşen dünyada Türkiye'nin yerini aldığını belirten Sayın ALTINOK öğrencilerimize bu kapsamda çok çalışmaları ve gayret etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Konuşmaların ardından en çok istihdam sağlayan, en fazla kadın ve engelli personel çalıştıran firmalara teşekkür belgeleri Vali Selami ALTINOK ve protokol üyeleri tarafından verildi.

"Aksaray Kariyer ve İstihdam Günü" etkinliğiyle; gençlerimize iletişim, motivasyon, girişimcilik, iş arama becerileri konularında bilgilendirme yapılarak genç nüfusumuzun istihdamının önü açılmıştır. Geleceğin büyük Türkiye'sini ve dünyasını inşa edecek değerli gençlerimiz, geleceğin liderleri olma konusunda yüreklendirilerek kendilerine uygun meslek ve kariyerleri keşfetme ufku açılmıştır.

Program kişisel gelişim uzmanı tıp doktoru Dr. Ala ELCİRCEVİ'nin motivasyon, girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hoşgörü konularının işlendiği "İyi ki Varsın" konulu konferansı ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Milli Eğitim Müdürlüğü Aksaray Üniversitesi Aksaray Valiliği Türkiye Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title