Haberler

Akşam Kapıya Başını Çarptı, Sabah Ölü Bulundu

Güncelleme:

Karabük'te eve alkollü gelen Hakan Rıza Yılmaz isimli vatandaş, duş almak için girdiği banyodan çıkarken kafasını kapıya çarparak yere düştü. Eşi, ertesi gün Yılmaz'ın cesediyle karşılaştı.

Karabük'te, eve alkollü gelip duş almak için banyoya giren 45 yaşındaki Hakan Rıza Yılmaz, çıkışta başını kapıya çarparak yere düştü. Birlikte yaşadığı Saime T.'nin uyuduğunu düşünerek bakmadığı Hakan Rıza Yılmaz'ın sabah öldüğü anlaşıldı.

EŞİ "BİR ŞEY OLMAZ" DEYİP BAKMADI

Fevzi Çakmak Mahallesi, Mesut Efendi Sokak'ta oturan işsiz Hakan Rıza Yılmaz, iddiaya göre akşam alkollü eve geldi. Duş almak için banyoya giren Hakan Rıza Yılmaz, çıkışta başını kapıya çarparak yere düştü. Birlikte yaşadığı Saime T, alkolün etkisiyle zaman zaman yere düşüp sızan Hakan Rıza Yılmaz'a, yine aynı şey olduğunu düşünerek bakmadı. Saime T., sabah Hakan Rıza Yılmaz'ın uyanmaması üzerine 112 Acil'e haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolden Yılmaz'ın öldüğü belirlendi. Yılmaz'ın cesedi, evde yapılan incelemeden sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


"YERDE UYUDUĞUNU SANIYORDUM"

Saime T., "Gece eve ayakta duramayacak kadar içkili geldi. Bir süre evin kapısında oturduktan sonra içeriye girdi. Karnının acıktığını söyledi. Yemek yedi. Benim kolumdan tutarak, 'Ben iyi değilim, sabaha çıkamam, hakkını helal et' dedi. Banyodan çıktıktan sonra kafasını kapının kenarına vurarak yere düştü. Yerde uyuduğunu sanıyordum. Sabah uyandığımda kendisine seslendim kalkmadı. Daha sonra evin alt katında oturan kız kardeşiyle birlikte 112 Acili aradık" dedi.


4 GÜN ÖNCE DE DUVARDAN DÜŞMÜŞTÜ

Polis, Saime T. ile Hakan Rıza Yılmaz'ın kız kardeşini ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Hakan Rıza Yılmaz, 4 gün önce Soğanlı Çayı kenarındaki istinat duvarı üzerinde alkol alırken 5 metre yükseklikten düşüp yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Yılmaz'ın ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Rıza Yılmaz Karabük 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

çemişgezekli:

ramazan mübarek gün barii şu alkolü almayan, hem günah hem dee zarar

33
4
yanıtYanıtla
demeee:

ramazan ramazan içki sonra başım kapıya kapı başıma fes başıma püskülü ben olayım

14
2
yanıtYanıtla
kadin teroru:

Artik butun erkekler olum korkusuyla yasayacak olduren kadinsa ifadesinde ne derse o kabul ediliyor devlet kadina firsat verdi onlari kimse durduramaz artik neslimiz tehlike altinda demedi demeyin

6
6
yanıtYanıtla
kadin teroru:

Ben demistim bu cilem denilen kadin dan sonra butun kadinlar cesaretlendi simdi butun kadinlar kocalarini oldurup ceza almamanin yollarini ariyor bu sayi gittikce artacak devlet erkekler icin koruyucu kanun cikarmali her evli erkege polis korumasi vermeli hicbir erkek artik guvende degil

3
5
yanıtYanıtla
figen chp li:

içki bütün kötülüklerin babasıdır. . . . abi masaya meyva gönder. . . . bi duble daha alıyım

3
3
yanıtYanıtla
zambor:

doğruca cehenneme

1
1
yanıtYanıtla
Olur:

Burada kadın icin ihmal değil bilinçli taksir var gibi. adam demiş sabaha çıkmam başını vurmuş düşmüş, kadın birşey olmaz diye düşündü galba. arasaydi hemen acil i keske

0
0
yanıtYanıtla
Asker:

Kadini sorgulamak lazim bana inandirici gelmedi

0
0
yanıtYanıtla
serkan:

bazi insanlar gaflet icinde kendi sonunu hazirliyor. ickiyi sovunanlarin sonuda boyle olur umarim:)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title