Haberler

AKSA Jeneratör ile Serinlik Kesintisiz

Güncelleme:

Türkiye'nin lider jeneratör markası AKSA Jeneratör, özellikle yaz aylarında klima ve benzeri soğutucu cihazların yoğun kullanımı nedeniyle artan enerji ihtiyacına geniş ürün gamıyla yanıt veriyor.

Çok sıcak geçen yaz günleri yoğun enerji kullanımını da beraberinde getiriyor. Klima ve benzeri soğutucu cihazlar, neredeyse hiç ara vermeden kullanıldığı için sistemlerde büyük yüke, bu durum da elektrik kesintilerine ve arızalarına neden oluyor. Dünyanın ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan AKSA Jeneratör, farklı ihtiyaçlara yanıt veren dizel, doğalgazlı ve portatif jeneratör çeşitleriyle serinliğin de, hayatın da kesintisiz akmasını sağlıyor.

AKSA dizel jeneratörler; dört zamanlı, su soğutmalı, 1500 d/dk dizel motor, motora montajlı soğutma radyatörü ve fan, mekanik ve elektronik guvernör kontrolü, normal hizmet ve kuru tip hava filtresi, standart 50 Hz, 400/230 V A.C. çıkış voltajı, endüstriyel tip egzoz susturucusu ve paslanmaz çelik kompansatör gibi özelliklere sahip… Portatif jeneratörler kategorisinde ise benzin ve dizel yakıtlı, elektrik marşlı, invertörlü gibi farklı modeller yer alıyor. Ürünlerin üstten supaplı dizayn (OHV), sahip yağ seviyesi düştüğünde motoru durduran koruma, aşırı akıma karşı devre koruyucu, IP 21 koruma, standart 50 Hz, 400/230 V A.C. çıkış voltajı gibi özellikleri bulunuyor.

AKSA Jeneratör, jeneratörlerin uzun süre sorunsuz ve yüksek performansla kullanabilmesi için yılda en az bir kez düzenli bakımının yaptırılması gerektiğini hatırlatıyor. Jeneratörde genel bakım yapılmazsa motorda paslanma, devir daimde çürüme ve radyatörde delinme gibi sorunların oluşabileceğine dikkat çeken AKSA, bu bakım ve kontrollerin de yetkili servislere yaptırılmasının gerekliliğinin altını çiziyor.

Kaynak: Haberler.Com / Kobi

Kobi Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title