Haberler

Akrabalarının Reddettiği HDP'li Adayın Babası Meydan Okudu

Güncelleme:

Rize'den HDP milletvekili adayı olan Selda Karafazlı Kurşun'a akrabaları rest çekmişti. Baba Karafazlı, "Ailenin kadınları Selda'yı destekliyor" diyerek kızına destek verdi.

HDP Rize 2. sıra milletvekili adayı olan Selda Karafazlı Kurşun'a bazı akrabalarının basın açıklaması yaparak tepki göstermesi üzerine baba Gençağa Karafazlı, 'provokasyon' uyarısında bulundu. Kızına destek olan Gençağa Karafazlı, basın açıklaması yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

Gençağa Karafazlı, "Kızımız üzerinden HDP'nin çalışmalarına engel olmak istiyorlar. Ancak, ailede HDP'ye uzak olanlar bize artık 'HDP'ye oy vereceğiz' diyor" dedi.

"AİLENİN KADINLARI SELDA'YI DESTEKLİYOR"

Akrabalarının açıklamalarını DİHA'ya değerlendiren Karafazlı'nın gazeteci ve İHD yöneticisi babası Gençağa Karafazlı, açıklamayı yapanlar ve halkı provokasyona teşvik edenlerle ilgili olarak suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. Açıklamanın MHP'den aday olan başka bir akrabanın yakınlarının girişimi ile yapıldığını ve aileden HDP'ye oy vermeyi düşünmeyenlerin bile, "HDP'ye oy vereceğiz" dediğini söyleyen Karafazlı, "Özellikle ailenin kadınları, Selda'yı desteklediklerini ifade ediyorlar. Kızımız, cesurca bir adım attı. Kızımız üzerinden HDP'nin Rize'deki çalışmalarına engel olmak istiyorlar. Selda, çalışmalarını sürdürecek, adaylıktan asla çekilmeyi düşünmüyor" diye konuştu.

İlgili Haberler

"PROVAKASYONLARA GELMEYECEĞİZ"

Özellikle Doğu Karadeniz Bölgesi'nde HDP'nin yükselişini fark eden muhafazakar ve ırkçı grupların, HDP'nin Rize'de çalışma yürütememesi için bu tür provokasyonlar içine girdiklerini belirten baba Karafazlı, "Biz, bu provokasyonlara gelmeyeceğiz. Gerilime neden olan taraf biz değiliz gerilimin sürmesini istemiyoruz. Bu gerilimden yararlanmak istiyorlar. Biz bu gerilimi derinleştirmeyeceğiz. Çalışmalar sürecek" şeklinde konuştu.

Eşi Günay Karafazlı'nın da HDP Rize İl Başkanı olduğunu belirten Karafazlı, bu konu ile ilgili olarak, Rize Valisi ile görüşme yapacakları bilgisini de verdi.

HDP: SELDA AKRABAMIZDIR

Bu arada konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan HDP, "Rize milletvekili adayımız #SeldaKarafazlıCandır, akrabamızdır, kardeşimizdir" ifadelerini kullandı. Kurşun'a sosyal medyadan pek çok destek mesajı geldi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Selda Karafazlı Kurşun Gençağa Karafazlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (90)

vovodelMobil-ANDROID:

hangi vicdanla hdp yi destekliyosun. bir karadenizli olarak sizden utaniyorum.

60
19
yanıtYanıtla
faruk haydarMobil-ANDROID:

burdan zazalara hemserilerime sesleniyorum zazalar kurt degildir kurtculuklede alakalari yoktur sizin kendi davaniza baksaniza hudaparin kapisi butun muslumanlara acik.vazgecin artik bu koministlerden ozunuze donun bizler seyh saidin yolundayiz dinsiz imansiz pkknin degil...

55
6
yanıtYanıtla
aliimobilWeb@haberler.com:

helal olsun

41
11
yanıtYanıtla
İMPARATOR25Mobil-ANDROID:

Helal olsun menfaatci bir kaç arabayı kaybettin ama seni menfaatsizca seven milyonlarca akraban oldu oylar hdp ye

28
19
yanıtYanıtla
HDPLİ:

o bizim başımız tacıdır. . kardeşimizdir. . senin ailen biziz HDP

30
13
yanıtYanıtla
SİVASLI:

böyle babanın elni öperim oylar HDP YE

28
13
yanıtYanıtla
MUSA:

SELDA CANIMIZ CİĞERİMİZ GÖZÜMÜZ KARDEŞİMİZDİR. HOŞGELDİN HDP YE

29
11
yanıtYanıtla
KUL:

Görevlendirilmiş MHP IRKÇI PARTİSİ Durmadan Nick Değiştirir Durur HDP ''nin Turkiye Partisi Olma Yolunu Görünce Zoruna Gidiyor MHP hiçbirşey yapamadği için TEK muhalefet partisi olma yolunda giden HDP saldırmakdan baska amaclari yok TEK Secim Projeleri IRKÇILIK

10
30
yanıtYanıtla
BINGOLLU ZAZAMobil-ANDROID:

yaziklar olsun sana laz kizi biz doguda bu hdp li hainlere karsi ne zorluklarla mucadele verirken senin yaptigin dogru degildir hic hoş olmadi Allah seni islah etsin seni hidayete erdirsin .

23
14
yanıtYanıtla
necmi:

Ali bey ne helal olsun . Bana söylermisin hdp nin hangi mitinginde türk bayrağı gördün. Vatanı milletini bayrağını sevmeyen bir partiden bizlere ne fayda gelir onu düşünün .

9
27
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title