Haberler

Akpınar Mahallesi Sentetik Sahası Tamamlandı

Bozüyük’te,hizmete sunulan 8 sentetik sahanın ardından Şehit Vahit Elmas İlk ve Ortaokulu’nun bahçesinde yapımına başlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahası da tamamlanarak kullanıma hazır hale getirildi.

Bozüyük'te,hizmete sunulan 8 sentetik sahanın ardından Şehit Vahit Elmas İlk ve Ortaokulu'nun bahçesinde yapımına başlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahası da tamamlanarak kullanıma hazır hale getirildi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın "Her Mahalleye Spor Tesisi Yapımı" projesi kapsamında son olarak Çarşı Mahalle ve Yediler Mahallesi'nde yapılarak hizmete giren sentetik çim yüzeyli futbol sahalarının ardından Akpınar Mahallesi'nde hizmet veren Şehit Vahit Elmas İlk ve Ortaokulu'nun bahçesinde yapımına başlanan sentetik çim yüzeyli futbol sahası tamamlandı. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı başlangıcına kadar hazırlanan saha 18x36 metre ebadında yapıldı. Sentetik saha yapımı ile birlikte okul bahçesinde çevre düzenleme çalışmaları da yapılırken çocuk oyun gurubunun yeri değiştirildi. Oyun gurubunun zemini öğrencilerin düşme ve yaralanmalarına karşı önlem almak amacıyla yumuşak bir malzeme olan tartan zemin ile kaplandı. Bahçeye fidan dikilerek ağaçlandırılırken yeşil alanların da bakımı yapıldı. Ayrıca bahçe genelinde asfaltlama çalışması yapılırken okulun ana giriş kapısı ve bina girişinde bulunan demir korkuluklar yenilenerek boyandı.

Okul bahçesine yapılan sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve diğer düzenlemeler ile yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirilen Şehit Vahit Elmas İlk ve Ortaokulu öğrencilerini bekliyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Bozüyük Akpınar Yerel Haberler

title