Haberler

Akpınar'dan "Liderlik" Dersi

Celal Bayar Üniversitesi Genç Liderler Kulübü tarafından organize edilen Liderlik Kampı’na katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 10 üniversiteden 40’ın üzerinde öğrenciye Yerel Yöneticilik, Kalkınma ve Liderlik dersi verdi.

Celal Bayar Üniversitesi Genç Liderler Kulübü tarafından organize edilen Liderlik Kampı'na katılan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 10 üniversiteden 40'ın üzerinde öğrenciye Yerel Yöneticilik, Kalkınma ve Liderlik dersi verdi. Akpınar "Liderlik, toplumun tamamını kucaklama ve farklı fikirleri önemsemekle olur" dedi.

Geleceğin liderlerini yetiştirmek ve üniversitelilerin içindeki liderlik duygusunu açığa çıkartmak için çalışmalar yürüten Celal Bayar Üniversitesi Genç Liderler Kulübü, üç gün süren Liderlik Kampı organize etti. Kemalpaşa Su Perisi Otel'deki organizasyona, 10 farklı üniversiteden 40'ın üzerinde üniversiteli katıldı. Üniversitelilere Kalkınmada Takımların Liderliği, Kentine Sorumlu Liderlik, Kurumsal Liderlik, Stratejik Liderlik ve Fikirsel Liderlik konularında eğitimler verildi, söyleşiler gerçekleştirildi.

KALKINMA VE LİDERLİK

Kampın ikinci gününde geleceğin liderleri ile bir araya gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da Yerel Yöneticilik, Kalkınma ve Liderlik konusunda sunum gerçekleştirdi. Kalkınmanın temelinde sadece ekonominin olmadığını belirten Başkan Akpınar, kente verilen değerin, yapılan hizmetlerin ve toplumsal dayanışmanın da kalkınmanın önünü açtığını belirtti.

"KENTİ HALKLA YÖNETİYORUM"

Başkan Akpınar "Kalkınma ve liderlik kavramları kente verilen değerle ölçülür. Önce toplumsal değerler ön plana alınmalı ve halkın mutluluğu, huzuru sağlanmalıdır. İyi bir lider, iyi bir yerel yönetici tüm insanları yönetim sürecine dahil eder ve kenti ortak akılla yönetir. Aynı zamanda iyi bir lider, toplumun tüm kesimlerini kucaklayandır. Ben Karşıyaka'yı belirli bir kesim ya da zümreyle değil, halkla beraber yönetiyorum. Böyle olduğu için de başarıyı hep birlikte yakalıyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Mutlu Akpınar Karşıyaka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title