Haberler

Akpınar'a Konak Müjdesi

Bozüyük Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Mahalle İftarlarının 6.’sı Akpınar Mahallesi’nde düzenlendi.

Bozüyük Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Mahalle İftarlarının 6.'sı Akpınar Mahallesi'nde düzenlendi.

Akpınar Mahallesi Meydanı'nda düzenlenen iftar yemeğine Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve eşi Emine Bakıcı, İlçe Trafik Şube Müdürü Ercan Karakaş, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ve mahalle sakinleri katıldı. Besmele ilahi grubu tarafından okunan kasideler ve ilahiler ile ezanı bekleyen misafirler ezan ile birlikte oruçlarını açtı. Yemeğin ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "Bozüyük'ün her mahallesi için yaptığımız çalışmalar ortada. Bizler her zaman vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Bozüyük Belediyesi olarak Akpınar Mahallemiz içinde en ihtiyaç duyulan bir projeyi hayata geçireceğiz. Akpınar Mahallesi'ne en kısa zamanda bir Mahalle Konağı inşa edeceğiz. İçinde spor salonları, muhtarlık odası sağlık ocağı gibi birimleri barındıracak olan tam bir kompleks yapıyı sizlerin hizmetine sunacağız" dedi.

Mahalle iftarına katılım gösteren herkese teşekkür eden Başkan Bakıcı, birlik, beraberlik içerisinde yapılan iftarların güzelliğine değindi. Ayrıca geçen ay Akpınar'lı gençlerle yapılan görüşmede konuşulan konu başlıklarına da değinen Başkan Bakıcı; "Bozüyük'te yaşayan, kendi memleketlerini bir kez bile görmemiş vatandaşlarımız var. Onların bu hasretini dindirmek, memleketlerini babalarının topraklarını görmeleri için bir projemiz daha olacak" dedi.

İftarın ardından vatandaşlar ile sohbet eden ve sorularını yanıtlayan Başkan Bakıcı, daha sonra ailelere konuk oldu. Misafir olduğu evlerde çay içerek sohbet eden Başkan Bakıcı ve eşi evde bulunan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Mahalle İftarları programı Akpınar Mahallesi'nin ardından 4 Eylül Mahallesi (16 Haziran 2016) ve Kasımpaşa Mahallesi (17 Haziran 2016) ile devam ederken 14 Haziran'da yapılacak olan ve hava muhalefeti nedeni ile ertelenen Yeni Mahalle İftar Programı'nın 22 Haziran'da yapılmasıyla sona erecek. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı AK Parti Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title