Haberler

Akpazar Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi Sevinci

Belediye Başkanı Aydın: "İki arkadaşımız bu sözleşmeden mart ayına kadar yararlanacak. Kendilerine hayırlı olmasını diliyorum"

Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Akpazar beldesinde belediye ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Bem-Bir-Sen Tunceli Şube Başkanı Taylan Aydoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, Akpazar Belediyesi ile Sosyal Denge Sözleşmesi imzaladıklarını belirtti.

Sözleşmeyle, işverenin mali durumu elverdiği ölçüde, çalışanların ekonomik durumunun iyileştirilmesinin, aynı işi yapan kişiler arasındaki ücret dengesinin ve adaletli ücret dağılımının sağlanmasının, memurların sosyal ve kültürel düzeylerinin yükseltilmesinin, personel arasında ekonomik ve sosyal barışın temin edilmesinin amaçlandığını kaydeden Aydoğdu, "Sosyal Denge Sözleşmesi ile Akpazar Belediyesinde çalışan memur arkadaşlarımızın maaşlarında aylık net 500 TL iyileştirme sağlanmıştır. Sosyal Denge Sözleşmesini imzalayan ve çağdaş belediyelik anlayışıyla Türkiye'deki örnek belde belediyeleri arasına girmeyi sağlayan Akpazar Belediye Başkanı Ali Aydın'a Bem-Bir-Sen ailesi adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" ifadesini kullandı.

Akpazar Belediye Başkanı Ali Aydın ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İki arkadaşımız bu sözleşmeden mart ayına kadar yararlanacak. Kendilerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - Tunceli

Kaynak: AA / Yerel

Akpazar Mazgirt Tunceli Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title