Haberler

Akparti Gaziemir Adayı Baykalmış'tan Çağrı

AK Parti Gaziemir Sarnıç Balkan Buluşması ve Meclis Üyeleri Aday Adayları Tanıtım Toplantısı partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış'ın da katıldığı toplantıya Gaziemir ve özellikle Sarnıç'ta yaşayan Balkanlılar büyük ilgi gösterirken, katılımcıların coşkusu genç belediye başkan adayı Balkalmış'ın salona girmesiyle tavan yaptı. Kendisi de göçmen asıllı olan AK Partili Baykalmış, hemşerilerinin ilgisine selamlama yaparak karşılık verdi.

Toplantıya AK Parti Gaziemir Belediye Başkan adayı Kerem Fahri Baykalmış'ın yanı sıra AK Parti İzmir Miiletvekili Rıfat Sait, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle partililer katıldı. Toplantıda konuşan Baykalmış, CHP'li Gaziemir Belediyesi'ne sert sözlerle yüklendi. Sarnıç'ın yıllardır ötelendiğini, hizmet alamadığını söyleyen Baykalmış, "Size otobüs göndermeyenlerden, pazar yeri yapmayanlardan, sizi çamura mahkum edenlerden, size iş sözü verip sözlerini yerine getirmeyenlerden, sizi ötekileştirenlerden hesap sormayacak mısınız?" diye konuştu.

Programa yoğun katılımdan dolayı partililere teşekkür eden Gaziemir siyasetinin genç ismi Kerem Fahri Baykalmış, "Bildiğiniz üzere ben de bir Göçmen kardeşinizim. Maalesef Sarnıç bölgemizde yıllardır süren bir ötekileştirme politikası mevcut. Hatırlayacaksınız, Sarnıç muhtarlık bile elde etmek için 16 yıl beklemiş bir mahalle. Biz AK Parti Gaziemir olarak Sarnıç'ta yaşayan insanların sorunlarını çözmek, ötekileştirilmiş Sarnıç'a eşit hizmet getirmek için geliyoruz. Sarnıç'a CHP'li belediye yönetimi tarafından verilen sözleri unutmadık. Ortak kaderimizi tesis edeceğimiz önümüzdeki seçimlerde hepimiz bir karar alacağız. Sizi ötekileştirenlere sandıkta en iyi cevabı vereceğinize eminim" diye konuştu.

TAPU SORUNU ÇÖZÜLECEK

Gaziemir'de 2009 yerel seçimlerinde bir yol kazası yaşadıklarını ve bu kazanın ilçeye zararının büyük olduğunu söyleyen Baykalmış, "Biz artık kendi kaderimizi belirleyeceğiz. Gaziemir ve Sarnıç'ın problemlerini biliyoruz. Sarnıç'ın 2B sorununu, tapu sorununu çözmeye talibiz. 2009 yerel seçimlerinde Gaziemir'de bir yol kazası yaşadık ve burayı CHP'ye kaptırdık. Mevcut CHP'li belediye yönetimi sizlere daha iyi bir Sarnıç daha iyi bir Gaziemir sözü vermişlerdi. Bölgenin 2B sorununu, tapudaki sorunlarını çözeceğiz demişlerdi. Ancak verilen sözler tutulmadı. Çözemediler, berecemediler. Ancak hiç merak etmeyin. Bu sorunları da çözecek olan bizleriz. Söz veriyorum, kimseyi mağdur etmeden Gaziemirlinin, Sarnıçlının tapu sorunları çözülecek, 2B çalışmaları tamamlanacak" dedi.

SARNIÇ'TAN BAŞKAN YARDIMCISI ATANACAK

Sarnıç'ta trafik sorununun da farkındayız diyen Baykalmış, çözüm projelerinin hazır olduğunu söyledi. Baykalmış, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım Bey ile bu konuları paylaştık, çözüm önerilerimizi sunduk. Sizleri yapacağımız hizmetlerle, projelerimizle hak ettiğiniz şekilde yaşatmaya inancımız tam. Bu kardeşiniz de bu enerji sonuna kadar var. Size düşen bizleri desteklemek. Yönetime geldiğimiz taktirde Sarnıç'tan bir arkadaşımızı belediye başkan yardımcısı olarak atayacağız. Çünkü bu bölgenin sorunlarını en iyi burada yaşayanlar bilir. Sizlerle daha çok görüşerek sizleri evlerinizde ziyaret ederek sıkıntı ve sorunları çözmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title