Haberler

AKP'nin Alternatifiyiz

Güncelleme:

Çanakkale'nin AKP'li Eski Milletvekili İşadamı İbrahim Köşdere, Truva Oteli'nde Gazetecilere Verdiği İftar Yemeğinde Türkiye Partisi'ne Geçtiğini, Kurucu İl Başkanı Olarak Atandığını Açıkladı.

ÇANAKKALE’nin AKP’li eski milletvekili işadamı İbrahim Köşdere, Truva Oteli’nde gazetecilere verdiği iftar yemeğinde Türkiye Partisi’ne geçtiğini, kurucu il başkanı olarak atandığını açıkladı. Türkiye Partisi’nin, AKP hükümetinin alternatifi olduğunu savunan Köşdere, "Türkiye’de çok partiler kuruldu. Çok partiler gitti. Bugün yeni bir oluşum ile karşı karşıyayız. Büyük bir coşku ve azim ile Türkiye Partisi’ni kurarak Türk siyasetine kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Köşdere, Çanakkale’de kurucu başkanlık görevinin kendisine verilmesinden dolayı Genel Başkan Abdüllatif Şener’e çok teşekkür ettiğini belirterek, "Bu kutsal görevi en iyi şekilde, halka hizmetin yolunda sürdüreceğim. Şu anda 160 kişilik kurucular kurulu listemiz hazırlanıyor. Halkın partimize çok büyük teveccühü var. Bayramdan sonra merkez sağın demokratik bir partisi olarak sahaya ineceğiz ve halkımızla kucaklaşacağız" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title