Haberler

"Aklıma Bir Fikir Geldi" Yarışmasının Ödülleri Verildi

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Telif Hakları Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Aklıma Bir Fikir Geldi" Üniversiteliler arası Korsanla Mücadele Amaçlı İletişim Fikirleri Yarışması Ödülleri, Radisson Blu Bosphorus Hotel'de törenle verildi.

"En Başarılı İletişim Fikri" Radyo, Televizyon ve Gazete-Dergi alanlarında üç ayrı kategoride on derece ve bir mansiyon ödülün verildiği gecede, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Başdanışmanı Dr. Abdurrahman Çelik, RTÜK üyeleri Taha Yücel, Esat Çıplak, Ali Öztunç, RATEM Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, ABFG Seçici Kurul Üyeleri, kültür sanat, basın yayın, radyo-televizyon, reklam ve akademik dünyadan önemli isimler ile yarışmada dereceye giren üniversite öğrencileri bir araya geldi.

Seçici Kurulu'nda, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Nezih Orhan, Yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun, İstanbul Şehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Peyami Çelikcan, TRT Televizyon Dairesi Başkanı Nimet Ersin, Radyo Programcısı Geveze, RATEM Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Güleryüz, RATEM Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Gürsoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü Meslek Birlikleri Dairesi Başkanı Bilge Kılıç, MÜYORBİR Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koç ve RTÜK Üyesi Ali Öztunç'un bulunduğu yarışmada, bu yıl 70 üniversiteden 1447 öğrenci tarafından hazırlanan ve ön elemeden geçen 715 eser yarıştı.

10'u derece ve 1'i mansiyon olmak üzere toplam 11 ödülün sahiplerini bulduğu gecede ayrıca, eser sahibi öğrencilere 19 bin TL'lik para ödülleri de verildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Çelik Esat Çıplak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title