Haberler

Akkoyun, Osb Alanında İncelemelerde Bulundu

Elbistan Kaymakamı ve Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanı Tuncay Akkoyun, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapılan altyapı çalışmalarını inceledi.

Elbistan Kaymakamı ve Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanı Tuncay Akkoyun, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapılan altyapı çalışmalarını inceledi.

İncelemeler esnasında Kaymakam Tuncay Akkoyun'a, Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Paksoy, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü ve yüklenici firma temsilcisi Cemal Türkmen eşlik etti.

Elbistan Organize Sanayi Bölgesinin ilçe ve bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacağını belirten Kaymakam Tuncay Akkoyun, OSB'deki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

OSB altyapı ihalesi 11 Kasım 2014 tarihinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapılarak yüklenici firma ile sözleşme imzalandığını ifade eden Akkoyun, bu kapsamda OSB altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yol inşaatı, yağmur suyu, atık su, su deposu inşaatı, içme suyu hattı inşaatı çalışmalarının başladığını kaydeden Akkoyun, genel olarak inşaatın fiziki gerçekleşme oranının yüzde 25 seviyesinde olduğunu belirtti.

AG-YG elektrik hattı ihalesinin de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yapıldığını anlatan Kaymakam Akkoyun, Bakanlığın ihaleyi onaylamasından sonra en kısa zamanda yüklenici firma ile sözleşme imzalanıp yer teslimi yapılacağını söyledi.

Elbistan Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanı Tuncay Akkoyun, çalışmalarından dolayı ilgili ve yetkili kişilere teşekkür ederek, bölgeden ayrıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Mustafa Paksoy Tuncay Akkoyun Elbistan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title