Haberler

Akköylü Çiftçiler İzmir Tarım Fuarını Gezdi

Didim İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Akköy Muhtarlığının katkılarıyla Akköylü çiftçiler İzmir'de düzenlenen 5.Hayvancılık, Tarım ve Seracılık Fuarına katıldı.

Didim İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Akköy Muhtarlığının katkılarıyla Akköylü çiftçiler İzmir'de düzenlenen 5. Hayvancılık, Tarım ve Seracılık Fuarına katıldı.

İzmir'de 5.incisi düzenlenen Hayvancılık, Tarım ve Seracılık Fuarına Akköy çiftçilerince Tarımda yapılan yeniliklerini yerinde görmek üzere Didim İlçe Tarım Müdürlüğü ve Akköy Muhtarlığının katkıları sonucu katıldı.

Gerçekleştirilen Fuara Akköy çiftçilerinin daha önce 3 defa katıldığını ifade eden Akköy Muhtarı Halit Dülgeroğlu "Bu fuara devamlı olarak İlçe Müdürü İsmail Efe,Ziraat Mühendisleri İlker Çolak ve Serhat Çığsar da katılarak hem bizimle o gün beraber oluyorlar ve de tüm yeniliklerin neler olduğunu, tarımın ne düzeye geldiğini tüm Akköylü çiftçiler olarak görmekteyiz. Sadece İzmir fuarı ile kalmayıp Milas fuarına'da kendi katkılarımızla katılıyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Didim Akköy İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title