Haberler

Akıncılar, Rusya Parlamentosu ve İçişleri Bakanlığını Hackledi

Güncelleme:

Akıncılar Hack Grubu, aralarında Rus Parlamentosu, Ekonomi Bakanlığı, Rusya Hukuk Merkezi ve İçişleri Bakanlığı resmi sitelerinin yer aldığı pek çok siteyi hackledi.

Cyber Warrior Akıncılar Hack Grubu, Türkiye ve Rusya arasında yaşanan gelişmelerin ardından aralarında Rus Parlamentosu, Ekonomi Bakanlığı, Rusya Hukuk Merkezi ve İçişleri Bakanlığı resmi sitelerinin yer aldığı pek çok siteyi hackledi.

RUS YAPTIRIMLARINA 'AKINCILAR' TEPKİSİ

Rusya'ya ait Savaş uçağının Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düşürülmesinin ardından Rus hükümetinin izlediği politikalar doğrultusunda Türkiye ve Rusya arasındaki ipler iyice koptu. Rusya'nın sergilemiş olduğu bu tutum ve Rusya'dan ülkemize yapılan siber saldırılara, Cyber Warrior Akıncılar Hack Grubundan karşılık geldi. Türkiye'nin sınırlarını koruması konusu tüm mercilerce haklı görülmesine karşın, Rusya'nın düşmanca tavırları bitmek bilmiyor. Rusya hükümetinin çok sayıda yaptırımlarının yanı sıra, Rus hackerların da Türk internet sitelerini hedef seçmesi Cyber Warrior Akıncılar Grubu'nu harekete geçirdi.

BİRÇOK KURUMUN SİTELERİ HACKLENDİ

Akıncılar Grubu, bu olaylara sessiz kalmayıp Türkiye'yi savunarak karşı saldırı amaçlı Rusya'ya ait pek çok devlet, kurumsal internet sitesi ve çok sayıda sosyal medya hesabını hackledi. Hacklenen siteler arasında özellikle dikkat çeken Rus Parlamentosu, Ekonomi Bakanlığı, Rusya Hukuk Merkezi ve İçişleri Bakanlığı resmi siteleri dikkat çekiyor. Bu siteler dışında da bir çok kurum siteleri hacklendi. Akıncılar ayrıca Duma eyaleti kütüphane ve arşivin resmi sitesini hackleyip bütün veri tabanını kendi sitelerinde paylaşıma sundular. Cyber Warrior Akıncılar Grubu tarafından, ele geçirilen internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinde Türkçe, İngilizce ve Rusça olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun şu mesajına yer verildiği görüldü. "Suriye'deki ateşi söndürmek yerine Bayırbucak Türkmenlerine, Halep Araplarına ya da Azaz'daki Araplara, Kürtlere, Türkmenlere ateş yağdıran kim olursa olsun, ister Suriye rejimi ister terör örgütleri isterse dışarıdan müdahalede bulunan unsurlar, onlara karşı da mesajımız açıktır".

AKINCILAR: SALDIRILARA SESSİZ KALMADIK!

Cyber Warrior Akıncılardan yapılan açıklamada, "Rusya'nın maşalar aracılığıyla ülkemize saldırılar düzenlenmesini sağladığını biliyoruz. Bu saldırılara Cyber Warrior Akıncılar olarak sessiz kalmadık ve kalmayacağız da. Şu ana kadar yüzlerce hesabı ele geçirerek mesajımızı bıraktık. Ruslardan sonra Rusya'nın taşeronluğunu yapan örgütlere de gereken cevabı net bir şekilde vermek üzere çalışmalarımız devam ediyor. Hacklediğimiz sitelerin tüm bilgileri elimizdedir" denildi. - MOSKOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

İçişleri Bakanlığı Akıncılar Türkiye Rusya Dünya Haberler

500

Yorumlar (8)

Alperen:

Elinize kolunuza sağlık babayiğitler Allah sizden razı olsun moskof gevuruna ve pkknın o hacker grubunuda tarumar edin

61
2
yanıtYanıtla
@li:

Biz osmanliyiz akicilariz biz turkiyeyiz Ulan okadar habere yorum yapıyorsunuz bu habere iki yorum var Allah sizi bildiği gibi ypsin

22
1
yanıtYanıtla
Adem afacan:

Bu ülke çok şehit verdi ülkeyi alırken sizde gazioldunuz sizleri seviyorum

4
0
yanıtYanıtla
Yakup Öztürk:

Allahinza kurban durmak yok

4
0
yanıtYanıtla
İnşallah:

Şu hacklenen sitelerin linki varmı.jaber doğru mu yalan mi bir saglamasini yapalim

0
0
yanıtYanıtla
öle zaten:

doğru facebook resmi sayfasında vardır CW AKINCILAR resmi sayfası

yanıt0
yanıt0
FATİH:

Sıra rusya da kime yarar bu abdye

0
0
yanıtYanıtla
Ay yildiz:

Hélal size kardesler. Dünyada son sözü Türkler söylemeden hiçbirsey bitmez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title