Haberler

Akıncılar Derneği Malatya İl Başkanlığı Açıldı

Akıncılar Derneği Malatya İl Başkanlığı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Akıncılar Derneği Malatya İl Başkanlığı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Niyazi Mahallesi'nde bulunan derneğin açılışına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Memur-Sen Malatya İl Başkanı Kerem Yıldırım ve dernek yöneticileri katıldı.

Derneğin açılışında konuşan Akıncılar Derneği Malatya İl Başkanı Serkan Altıntop, Akıncılar Derneği'nin 1975 yılından beri hizmet verdiğini kaydederek, "Akıncılar Derneği Türkiye'ye valiler, bürokratlar, alimler, başbakan ve cumhurbaşkanı yetiştirmiş bir kurumdur. 1984'te Kenan Evren tarafından kapatıldığında bin 500 şubesi olan Akıncılar Derneği, 2012 yılında tekrardan hizmete girdi ve faaliyete başladı" dedi.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım ise, 1980'lerde Akıncılar Derneği'nde yer aldığını anımsatarak, "Akıncılar Derneği Malatya İl Başkanlığı'nın açılışında yer aldığım için heyecanlıyım. Ülkemizde, inancımızın ve milletimizin kodlarıyla uyuşan bir gençliğin yetişmesini önlemek için, özellikle darbe dönemlerinde maalesef bütün dernek ve vakıflarımız tabiri caizse kökünden kazınmak istendi. Onlardan bir tanesi de Akıncılar Derneği'ydi. Ama Allah'a şükür derneğimizin açılışını yapıyoruz" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, bilinçli bir gençlik yetiştirmek zorunda olduklarını belirterek, "Geleceğimizi düşünüyorsak bu tür derneklerimizin, özellikle gençlere yönelik derneklerimize önem vermeliyiz. Özellikle geçmişte çok önemli misyon üstlenmiş, tarihi sorumluluğunu yerine getirmiş bir derneğimizin yeniden açılması, yeniden canlanması çok önemli. Gençlerimizin sosyal medyada kaybolduğu, kendi değerlerini yitirdiği bir dönemde; geleceğimiz için, ülkemizin geleceğini düşünen, gençliği düşünen bu tür derneklere önem vermeliyiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından derneğin açılışı gerçekleştirildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Memur Sen Akıncılar Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title